madderanstrom.blogg.se

blås inte luft i min ballong om du inte vågar följa mig till himmelen

Publicerad 2013-04-30 13:01:33 i Allmänt,

WÄÄÄH idag är det valborg och jag är så övertaggad så jag vet knappt vad jag heter. Alltså är så taggad på livet och så jävla glad bara, livet känns bara så himla bra!!!
 
Ikväll ska vi iallafall vara ett gäng tjejer hemma hos Filippa och grilla och sånt mys innan vi drar oss vidare till wq. Får hoppas på en riktigt skitkul kväll men det vet jag att det blir med mina fina tjåmpizar!
 
Hittade lite fina (så jävla pinsamt vet inte ens varför jag lägger upp detta???) bilder från valborg 2009 och 2010. Båda åren hade väl sin charm och 2011 ska vi inte ens prata om, men detta år ska bli riktigt bra!
 
2009
 
 
2010
 

Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt, det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen

Publicerad 2013-04-29 18:49:41 i Allmänt,

Inatt vaknade jag 4.30 och somnade inte om först runt 7.00 imorse så idag har jag milt sagt varit en zombie. Är sjukt trött på min skola och deras agerande, blir så trött på allt att jag istället för att få motivation nu den sista tiden bara känner att jag vill skita i allt. Men det drabbar ju inte dom, utan endast mig och det gör det hela lite annorlunda.
 
Sitter och pillar på mina naglar som håller på och släpper på vissa ställen, är jätteirriterande och kan inte låta bli att pilla men det blir bara värre..... Jaja nu ska jag äta kebab och sen ska jag och Sara ta en tripp till kolbäck och sedan blir det hem och plugga hela kvällen. 
 

PROM

Publicerad 2013-04-29 15:33:14 i Allmänt,

I lördags var det som sagt bal och JÄKLAR vad kul det var!! Nästan så man önskar att man kunde ha bal en gång i veckan, men bara nästan. 
 
Det började med att snälla Mathilda kom hit och fixade en uppsättning på mig, jag hade varit superstressad hela dagen som jag alltid blir när man har något inplanerat en viss tid, så jag försökte lugna ner mig vilket slutade med att jag blev alldeles för lugn. Hade ett glas vin upphällt och kollade på fotboll när skjutsen ringde och stod utanför, då var det bara att hoppa i klänningen och försöka dra upp den sega dragkedjan som tog typ 5 min... Sen bar det av till Ellinor i kolbäck där vi alla samlades och drack lite innan det var dags att hoppa in i limmon och åka till stadshotellet!
 
Alltså jag hade en sjuukt rolig kväll med underbara människor, trerättersmiddag, skratt och massor av dansande Jag har fortfarande så ont i fötterna att jag måste gå med tofflor inomhus eller mina träningsskor(mjuka som moln) utomhus, galet!
 
Här kommer lite dåliga mobilbilder som ligger huller om buller, har ännu inte fattat hur man fixar allt detta på blogg.se. Resten av bilderna kommer sen när jag fått allihopa! 
 

Nails

Publicerad 2013-04-26 22:45:28 i

Jag undrar om jag någonsin kommer vänja mig vid blogg.se och appen, verktygen osv. Något mer jag nog aldrig vänjer mig vid är att skriva på mobilen och datorn med dessa naglar....

Jaja otroligt skön dag men den skriver jag om sen. Ville bara slinka in och lägga upp bilderna på naglarna.

OCH VET NI? Fick en uppenbarelse idag när jag kollade i skolkatalogen, ni vet systembolagetreklamen med killen som ba "men jag får alkohol hemma så för mig är det här helt avdramatiserat" han går ju foe fan på min skola!! Kanske ska bli kompis med honom så jag kan bocka av "bli vän med en kändis" på min bucket list.

Nej nu har jag kramp i fingret GODNATT

love life

Publicerad 2013-04-26 11:19:28 i

Hej och hå. Idag mår jag bättre men inte helt 100, jag sitter nu och väntar på att världens segaste Nathalie ska komma och möta mig och sen ska vi gå hem till henne och fixa mina naglar inför balen.

Igår blev jag firad hemma hos pappa med min fina släkt, väldigt trevligt. Hade tänkt att äta nyttigt och bra med tanke på att jag knappt kan andas i min balklänning men sen fick jag reda på att vi ska fira mig idag också. Vilket innebär fikafikafika, man kan ju inte motstå det när man ska fira sig själv.... Men nu blir det iallafall en promenad till och från näs och sen lite träning på det för att kompensera all fika!

Fick nya träningstights igår också :)

boy I'm in love with the thought of you

Publicerad 2013-04-24 19:24:00 i Allmänt,

Jag tror jag håller på att bli sjuk, riktigt sjuk och det får absolut inte hända! Gick hem från skolan idag för jag var hängig och kokhet i pannan så har vilat hela dagen och kollat på Fight club som vi ska ha en uppgift om i filosofin, alltså det kan vara den psykigaste filmen jag har sett? jaja den var bra iallafall.
 
är väldigt fin och fräsch just nu med vääärldens skönaste myskläder och tjockisstrumpor och ligger med en värmekudde på magen, ska slänga i mig lite mat nu om jag kan och sen vila så att jag inte blir sjukare än såhär, för på lördag är det nämligen dags för bal!!!
 

dör snygghetsdöden

Publicerad 2013-04-23 15:05:33 i Allmänt,

Alltså. Jag kan inte hantera denna perfektion och snygghet, det är så galet att jag får ont i magen??? Hur kan en människa vara så otroligt jävla fin!!!!!!?
 
 
 
 

start of something new

Publicerad 2013-04-22 18:21:00 i Allmänt,

Dags för en ny början på en helt ny blogg, kändes verkligen som ett behov med något nytt och fräscht. Får se hur länge jag stannar här med tanke på att jag är väldigt van med devote och deras verktyg men jag tycker det är ganska jobbigt när man har för mycket i arkivet, har skrivit på min förra blogg sedan 2010 så kände för en uppdatering nu.
 
Idag är det iallafall min 19-årsdag och jag är en väldigt lycklig tjej.
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela