madderanstrom.blogg.se

du kan leta i en spegel, jag vet mer om dig ändå

Publicerad 2013-06-13 15:57:10 i Allmänt,

Träffade som sagt Michelle igår, vart rätt sent då vi var och kollade på lite heminredning och gick lite på stan innan vi kom hem så vi fick inte så värst mycket gjort på kvällen. Tanken var att vi skulle till löga och träffa lite människor men det var vi alldeles för trötta för så vi satt på balkongen och lyssnade på musik, myste och pratade ihjäl varandra. Älskar verkligen den människan, hela hon är så mysig och att vara där hemma är så rogivande. Vill aldrig därifrån! idag när hon skulle och jobba så satte jag mig på bussen hem i regnet och krigade med mina 5 väskor kläder jag kom därifrån med haha.
 
På stan igår passade jag på att köpa med mig vaniljsyrup hem så jag kan göra islatte hemma, vi gjorde alltid det när Michelle bodde i hallsta och vi sågs lite oftare och jag har tänkt köpa det i ca 1 år men aldrig kommit till skott, ganska typiskt mig. Nu är det så dåligt väder så nu tänkte jag mysa ner mig med te, jordgubbar och börja kika på Sex and the city från säsong 1.
 
 

No I can't take one more step towards you, cause all that's waiting is regret

Publicerad 2013-06-12 15:24:00 i Allmänt,

Igår blev det lite jobb och cabaré, älskar verkligen att kolla på sånt, shower och liknande. Alltid lika kul och årets var faktiskt väldigt bra, garvade ihjäl mig ett par gånger..
 
Idag har jag varit uppe med tuppen och spenderat hela förmiddagen på vårdcentralen. För en gångs skull fick jag väldigt bra läkare som var jättetrevliga! När jag kom hem åt jag och la mig och kollade på film fast det är jättefint väder ute, men var så sjukt trött. Kollade på All the boys love Mandy Lane, har sett den förr men hade helt glömt bort hur psyk den var!! Men den är bra iallafall så se den.
 
Ska snart iväg till stan och umgås med Michelle som jag inte har träffat på år och dar, så vi får väl se vad vi hittar på. Först blir det en dusch och lite fix här hemma. 
 
Finaste bilden jag hittade på mig och michelle, tagen år 2009? typ
 

when all of your flaws and all of my flaws are laid out one by one

Publicerad 2013-06-10 18:05:00 i Allmänt,

Dom senaste dagarna har varit riktigt sköna med soliga promenader till trångfors, gått på loppis, gått på stan, druckit latte, varit på åsby, fikat osv.
 
Idag var jag på intro på skantzö och sedan förbi Arbetsförmedlingen för att skriva in mig och sen har jag umgåtts med Sara och Sofie. Imorgon blir det förhoppningsvis bättre väder så att man kanske kan få inviga Sanda för första gången i år.
 
 
 
 

today my life begins

Publicerad 2013-06-10 17:09:32 i Allmänt,

Nu jäklar var det ett bra tag sen igen och heeeeelvete vad jag har varit med om underbara upplevelser under den här tiden!! Jag kan inte riktigt sätta ord på känslorna än så jag avvaktar lite med att skriva om studenttiderna känner jag, jag är bara så jävla lycklig!! Är så otroligt lättad över allt och känner absolut noll ångest längre, kan bara göra i stort sett exakt vad jag vill om dagarna och även om man har tider att passa, saker att uträtta osv så vet man att efter det så kan man komma hem och bara känna sig fri och inte ha massa plugg hängandes över axlarna. DEN KÄNSLAN!!!! har väntat på den i så många år och äntligen så är den här.
 
Kommer några bilder (huller om buller som vanligt) från studentdagen iallafall, fler kommer när jag väl har fått dom.
 
 
 
 

Now I never, never get to clean up the mess I made

Publicerad 2013-06-01 01:41:25 i Allmänt,

HEM LJUVA HEM! Har bott hos pappa helt ensam i en vecka nu för att vara hus- och hundvakt och nu är jag hos mammsen igen och det är så otroligt skönt!!!! Även om det är mysigt att gosa med djuren så går det inte att jämföra med detta. Mmmm och jag vill aldrig lämna denna säng för en annan säng någonsin igen.......
 
Känner att jag skriver alldeles för lite, inte för er utan för  att jag själv ska komma ihåg. Är med om så mycket bra just nu och vill så gärna kunna gå tillbaka till detta och minnas senare, men skulle man skriva om allt skulle det ju bli en hel bibel. Och det orkar man ju inte. Iallafall så har dom senaste dagarna bestått av häng med klassen med grillkvällar och mys och liknande. Idag har varit en helt underbar dag som började med en sväng till erikslund med tjejerna för att införskaffa lite dödliga vattenpistoler och sen åkte vi vidare till löga det fler treor från skolan var. Var helt underbart väder och hela dagen spenderades med beachvolley, kubb, vattenkrig och bara massa skratt. Är så otroligt glad att ha fått lära känna vissa människor, hur ska det bli nu när allt tar slut? När man inte träffas varje dag längre....nej usch vill inte tänka på det!
 
När alla började droppa av så åkte vi tillbaka till erikslund en sväng och sen hem och sen åkte jag och Sara och mötte upp Tuben, vi drog till hemköp och köpte massa gott och åkte till en brygga och tände ljus och bara myste. Senare anslöt sig även Jack, Fredrik och Paul. Alltså herre min gud vad jag saknat dessa killar, de är verkligen dom bästa. Nu ligger jag i sängen och väntar på NCIS Los Angeles ska börja samtidigt som mina ögon hänger ner till knäna känns det som, you just gotta love POLLEN <3
 
Och eftersom jag fortfarande är mobillös (vilket suger så hårt pga kan ej föreviga de bra stunderna med bilder) så bjuder jag på lite snodda instagrambilder:))
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela